På trods af at jeg ikke er født i Danmark, men efter at have boet her i mange år, kan jeg bestemt sige at jeg elsker den danske smørrebrødstradition. For selvom der er “regler” omkring hvordan man bedst kan lave en smørrebrødsmad, er der stadigvæk meget frihed omkring hvordan vi ønsker at lave vores smørrebrød. Jeg har prøvet 3 forskellige smørrebrød med vores produkter:

Kyllingspølse med “Den Klassiske”:

Denne tog mig kun et par minutter at lave og den kan sagtens være i en madpakke. Rugbrødskriveren smørres med hvidløgsaoli, dækket med et salatblad, 2 skriver af kyllingspølse, toppet med “Den Klassiske” samt et par selleriblade. Den bittersmag af selleriblad passer rigtigt fint til “Den Klassiske”; det er nok en af mine ynglingsblandinger.

 

 

Sildemad med “Den Kraftfulde”:

Da “Den Kraftfulde” indeholder bl.a. hvidløg og gurkemeje som giver den “stærke” smag, er den med til at balancere smagen fra silden. Jeg lavede også en nemt grøntkålsalat til maden som består af grønkålblade, agurker og rødløg med æbleeddike dressing. Hvad kunne blive bedre? Tja, et glas koldt øl sætter prikken over i’et!

 

 

 

Varm leverpostejmad med “Den gode Hygge”:

Når vi tænker på “Hygge”, så tænker vi også på varme. Måske var det derfor at lige så snart jeg tænkte at jeg gerne ville lave en varm leverpostejmad, vidste jeg at “Den gode Hygge” ville passe fint til. Det gjorde den også. Den syrlige smag fra “Den Gode Hygge” var med til at lette den “tunge” smag fra bacon og leverpostej, og den komplimenterede fint til stegte championer.

Det var mit første forsøg på smørrebrød med vores produkter, og alt i alt var det en fin smagsoplevelse. Har du ideer til hvordan vores produkter ellers kan spises sammen med? Skriv gerne i kommentarfeltet og del med os dine erfaringer!