Selvom vores produkter passer fint til smørrebrød, er de også et super tilbehør til varme aftensmåltider. Forleden en dag prøvede jeg at lave en sellerisalat med “Den Klassiske” og som jeg spiste sammen med ovngrillet mørksej og rødspættefilet. Det blev et super godt måltid, samt det også var nemt og hurtigt at lave. Resultatet blev som vist og jeg brugte følgende ingredienser:

Salat:

Selleriblader skåret i mindre stykker

Gul peber i strimler

Et par skriver af løg

Dressing:

1-2 spsk. æbleeddike

1 tsk. honning

Salt og peber samt et par dråber af citron for at friske smag

Til marinering af fisk brugte jeg følgende:

1 spsk af øko rapsolie

Salt og peber

Fint hakket løg og hvidløg

Tynd strimler af øko citronskal

Det hele blandes sammen i en lille skål og spredes over fiskene. Lad det marineres i ca. 30 min inden fadet sættes i ovnen i ca. 15 min omkring 180 grader.

Velbekommen.